امروزه بازی های رایانه ای با وجود اینکه باعث رشد فکری کودک می شوند اما مشکلاتی همچون : منزوی شدن ، عدم یادگیری روابط اجتماعی ،گوشه گیری ، ضعف جسمانی و... را به همراه دارند .
برای درک بهتر این موضوع شما را به خواندن صحبت های دو مادر که هریک از فرزندان آنها به بازی های سنتی و نوین مشغول هستند ، دعوت می کنیم .
مادر اول : از وقتی بازی های رایانه ای رواج پیدا کرده است دیگر خیالم راحت است که پسرم در بیرون از منزل نیست و تمام مدت در منزل و جلوی چشم خودم بازی می کند و دیگر دلهره او را ندارم که نکند در بازی مشکلی برای او پیش بیاید.
مادر دوم : به نظر من باید از تکنولوژی به درستی استفاده کرد و هر گونه افراط در آن باعث مشکلاتی میشود ، هر چند که فرزند شما از هر نوع آسیبی به دور خواهد بود اما شور و نشاطی که به همراه بازی های حرکتی و گروهی است را در این نوع بازی ها نمی توان پیدا کرد .
مادر اول :وقتی که پسر من بیرون از منزل بازی میکرد علاوه بر استرس خودم برای زمین خوردن ها و دعواهایی که ممکن است در ارتباط با بچه ها برایش پیش بیاید ، لباس هایش همیشه کثیف بود و من نصف انرژی خودم را صرف شستن و تمیز کردن کفش و ... بودم .
مادر دوم : این خصلت بچه هاست که شیطنت کنند و کودک حق دارد که بازی کند و خودشان را خاکی و کثیف کنند و اگه کودکی بدین گونه نباشد که دیگر نامش کودک نیست .
مادر اول : یعنی تو مخالف تکنولوژی و بازی های رایانه ای هستی ؟
مادر دوم : نه ، این طور نیست ، چون اگر مخالف باشم پسرم از علم و تکنولوژی روز که یک نیاز و یک علم و سواد امروزی به حساب می آید عقب می ماند ، ولی من برنامه ها را طوری برنامه ریزی می کنم که تمام و قتش را صرف بازی های رایانه ای نکند .
مادر اول : نظرات و صحبت هایت برایم جالب شد ، میشود بیشتر توضیح دهی ؟
مادر دوم : من برای بازی های سنتی و نوین یک جور تعادل برقرار کرده ام . همان طور که نمی گذارم فرزندم از تکنولوژی عقب بماند فرصتی را هم فراهم می سازم که کودکم با همسالانش بازی کند و بتواند انرژی خود را تخیله نماید تا سرزنده و شاداب باشد .
خوانندگان عزیز نظر شما در مورد بازی های نوین و بازی های سنتی چیست ؟
[ یکشنبه 93/11/19 ] [ 10:8 عصر ] [ شبنم موحد ]